У Србији данас нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 09:16

У Србији данас нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином

У Србији ће данас бити променљиво и нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином, који ће бити чешћи после подне, увече и током ноћи. Фото: Градске инфо У зони јачих пљускова постојаће услови за локалну појаву краткотрајног ситног града или суградице, саопштио је РХМЗ.
Ветар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама јак, јужни и југоисточни, увече и током ноћи на северу и западу у скретању на умерен и јак северозападни.
Јутарња температура од 5 до 14, највиша дневна од 19 до 23 степена Целзијуса.
У Београду данас променљиво и нестабилно, повремено са кишом и пљусковима са грмљавином, чешћим после подне, увече и током ноћи.
Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, током ноћи у скретању на умерен и јак северозападни.
Јутарња температура око 13, највиша дневна око 22 степена Целзијуса.
У уторак и среду променљиво, свежије и ветровито, уз умерен и јак северозападни ветар. Местимично се очекује киша, у уторак и пљускови са грмљавином, углавном у централним, источним и јужним крајевима, у среду на високим планинама снег.
Затим постепено топлије, у четвртак и петак суво са дужим сунчаним интервалима, а од суботе поново нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином у свим крајевима.
Radoičić: Veliko hvala Srbima na KiM na dokazanom patriotizmu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас нестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.