Дунавска конференција о култури у Музеју Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 07:25

Дунавска конференција о култури у Музеју Војводине

Музеј Војводине и Европска дунавска академија организују Дунавску конференцију о култури која ће се одржати у Музеју Војводине у Новом Саду до 25. априла. Фото: PrtSc/muzejvojvodine.org.rs Дунавска конференција о култури покренута је са циљем интензивирања дијалога и умрежавања у сектору >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << културе
. Основна идеја је да се Дунавски регион посматра као јединствен, али веома разнолик културни простор и да се обезбеди платформа за размену и сарадњу између уметника, културних институција и релевантних доносилаца одлука.
Главне теме Конференције 2023 су: Култура свуда (стари и нови, формални и неформални, урбани и рурални…културни простори) Нове технологије у култури (дигитални, виртуелни, будући концепти…) Култура за све (инклузивни програми, развој публике…) Одрживост културних садржаја (са аспекта одрживости самих програма, али и са аспекта заштите животне средине, климатских промена…) Програм конференције можете погледати ОВДЕ.
Predstava za decu “Danubia – Ogledalo u vodama” 24. aprila u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дунавска конференција о култури у Музеју Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.