Радоичић: Велико хвала Србима на КиМ на доказаном патриотизму

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 07:01

Радоичић: Велико хвала Србима на КиМ на доказаном патриотизму

Потпредседник Српске листе Милан Радоичић захвалио је синоћ Србима из Лепосавића, Звечана, Косовске Митровице и Зубиног Потока на, како је истакао, ко зна који пут доказаном патриотизму, достојанству, части и јединству. Фото: Танјуг/Српска листа “Желим да кажем велико хвала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мојим сународницима из Лепосавића, Звечана, Косовске Митровице и Зубиног Потока на ко зна који пут доказаном патриотизму, достојанству, части и јединству“, поручио је Радоичић у саопштењу.
Како је навео, онима који мисле да са један или два одсто гласова могу да воде општине на северу, може да поручи да им српски народ то никада неће дозволити“, поручио је Радоичић у саопштењу.
“На нама је да заједно са нашом државом Србијом и
председником Александром Вучићем наставимо борбу за очување мира и права Срба да живе своји на своме. Надам се да су сви добро разумели јасну поруку коју им је српски народ са севера Косова и Метохије данас послао. Живела Србија!“, додао је Радоичић.
Spasioci GSS iz Kruševca uspešno evakuisali izgubljene planinare sa planine Troglav

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радоичић: Велико хвала Србима на КиМ на доказаном патриотизму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.