Жиру: Милан се полако враћа тамо где припада

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 10:42

Жиру: Милан се полако враћа тамо где припада

Фудбалер Милана Оливије Жиру изјавио је да се италијански клуб полако враћа у сам врх европског фудбала, преноси Моцартспорт. Фото: Танјуг/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP Фудбалери Милана су се пласирали у полуфинале Лиге шампиона, где их очекује двомеч са Интером.
„Биће то ‘дербисимо’, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Милан ће горети. Невероватан меч који италијанском тиму гарантује место у финалу. Град ће доживети нешто невероватно и ми ћемо такође. Једини пут када сам дошао до полуфинала, освојио сам Лигу шампиона са Челсијием и такође смо били аутсајдери. Нисмо били фаворити ни овог пута, али смо елиминисали Наполи“, изјавио је Жиру.
Додаје да се италијански клуб полако враћа тамо где припада због доброг тима који је склопљен.
„Милан се полако враћа тамо где припада захваљујући добром тиму. Постоји интензитет и велика чврстина, што је наша снага. Нисам очекивао да ћу искусити све ово када сам потписао за Милан. Знао сам да ме чека узбудљив изазов, али нисам очекивао да ћемо освојити Скудето и да ћемо стићи до полуфинала Лиге шампиона. Нисам то могао ни да сањам“, закључио је Жиру.
Фудбалери Арсенала у спектакуларном мечу ремизирали против Саутемптона

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жиру: Милан се полако враћа тамо где припада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.