Лончар: Партизан има лепе шансе против Реала

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 10:36

Лончар: Партизан има лепе шансе против Реала

Бивши кошаркаш Реала и Партизана Никола Лончар изјавио је данас да „црно-бели“ имају лепе шансе да победе мадридски тим и пласирају се на фајнал-фор. Фото: Wikimedia Commons/Patrickpedia Кошаркаши Партизана у плеј-офу Евролиге играју са Реалом, а прве две утакмице су на програму 25. и 27. априла >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Мадриду.
„Реал прате порази у националној АЦБ лиги, повреде, доста играча се тек враћа, то није она екипа са почетка сезоне, онако како су је замислили. Када се томе додају неки детаљи из игре попут организације, па нови тренер Ћус Матео, кога смењују још од јесенас, није то оно што смо навикли од таквог клуба.
Поготово није Реал са Паблом Ласом на клупи“, изјавио је Лончар.
Додаје да највећу разлику између две екипе прави клупа и стручни штаб.
„Највећа разлика је на клупи. Нема потребе да причам о Жоцу, док његов колега, већи део сезоне, није имао мира од разноразних „смена“. Преживео је, али рад у таквој атмосфери, условима, није за додатни коментар. Да ме не схватите погрешно, не отписујем Реал, није лако прогнозирати ово четвртфинале, јер су шансе прилично изједначене“, тврди Лончар.
Осврнуо се бивши репрезентативац Југославије на квалитете Партизана.
„Ако кренемо од спољних позиција, Реал нема адекватно решење за Кевина Пантера, Дантеа Егзума и Џејмса Нанелија, три кључна играча црно-белих. Када је реч о унутрашњој игри, код мадридског клуба све зависи од Валтера Тавареса, који је искусан, може да доминира у одбрани, скоку, али није у доброј форми“, закључио је Лончар.
Tripl-dabl Nikole Jokića u pobedi Denvera nad Minesotom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лончар: Партизан има лепе шансе против Реала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.