Орбан са Вучићем присуствује приказу способности Војске Србије на Батајници

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 10:16

Орбан са Вучићем присуствује приказу способности Војске Србије на Батајници

Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са премијером Мађарске Виктором Орбаном. Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav „Срећан сам што сам још једном дочекао великог пријатеља Србије Виктора Орбана и што су српско-мађарски односи на највишем нивоу у историји наших >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << народа и држава“, написао је Вучић на Инстаграму buducnostsrbijeav, уз фотографије са састанка.
Орбан ће са Вучићем присуствовати приказу способности Војске Србије „Гранит“ на војном аеродорму на Батајници, а пре тога ће бити одржан радни доручак.
Mojsilović: Vojska Srbije ne može se danas porediti čak ni sa prošlom godinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орбан са Вучићем присуствује приказу способности Војске Србије на Батајници се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.