Трипл-дабл Николе Јокића у победи Денвера над Минесотом

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 10:07

Трипл-дабл Николе Јокића у победи Денвера над Минесотом

Кошаркаши Денвера савладали су екипу Минесоте резултатом 120:111 и тако дошли до треће победе у првој рунди плеј-офа НБА лиге. Фото: Танјуг/АР/Abbie Parr Тим из Колорада је до победе водио српски кошаркаш Никола Јокић са 20 поена, 11 скокова и 12 асистенција, док је Мајкл Портер Џуниор додао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 25 поена и девет скокова.
У пораженој екипи истакао се Ентони Едвардс са 36 поена, седам скокова и пет асистенција.
Кошаркаши Атланте победили су код куће екипу Бостона 130:122 и тако дошли до прве победе у серији у којој тим из Масачусетса води са 2:1.
Најефикаснији у победничкој екипи били су Треј Јанг са 32 поена, шест скокова и девет асистенција, док је Дежонт Мареј додао 25 поена, шест скокова и пет асистенција. Српски репрезентативац Богдан Богдановић је у овој победи убацио 15 поена уз четири скока .
Њујорк никси савладали су Кливленд резултатом 99:79 и тако повели у серији са 2:1 у победама.
Џејлен Брансон водио је тим из Њујорка са 21 поеном, четири скока и шест асистенција. У пораженом тиму истакао се Донован Мичел са 22 поена, седам скокова и пет асистенција.
Кошаркаши Партизана после велике драме победили Будућност и освојили прво место

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трипл-дабл Николе Јокића у победи Денвера над Минесотом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.