Вучић објавио фотографију недеље у оквиру конкурса Најлепше домаћинство Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 09:32

Вучић објавио фотографију недеље у оквиру конкурса Најлепше домаћинство Србије

Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на Инстаграму победничку фотографију за ову недељу у оквиру конкурса на тему „Најлепше домаћинство Србије“, а овог пута реч је о насељу Брестовик у општини Гроцка. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav „Окружен дрвећем и ушушкан у дворишту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нашег домаћина Петра Ђорђевића, овај необични кутак изгледа као слика брижљиво уметнута између корица књиге о старим легендама. Попут малог краљевства у којем царују спокој, шум крошњи и светлуцаве искрице воде која неуморно тече, цео призор одише магијом старих прича, које смо некада слушали у дугим зимским вечерима“, навео је Вучић на Инстаграм профилу „buducnostsrbijeav“.
„Овај бајковити мали крајолик будно надзире патуљак у друштву роде, како би све било спремно за госте овог прелепог домаћинства. А ми се спремамо за следећу станицу на путовању кроз нашу Србију, нестрпљиво чекајући да нам са поносом покажете зашто је баш ваше домаћинство најлепше“, истакао је председник Србије.
Mojsilović: Vojska Srbije ne može se danas porediti čak ni sa prošlom godinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић објавио фотографију недеље у оквиру конкурса Најлепше домаћинство Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.