Вучић на отварању фабрике Бизерба у Ваљеву

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 07:44

Вучић на отварању фабрике Бизерба у Ваљеву

Председник Србије Александар Вучић присуствоваће данас у Ваљеву отварању фабрике немачке компаније Бизерба. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Церемонија отварања фабрике почеће у 12 сати, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Републике.
Бизерба је један од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << глобалних лидера у производњи вага. Као и добављача хардверских и софтверских решења из области технологије вагања, сечења и етикетирања.
Радови на изградњи фабрике Бизерба почели су у марту прошле године и тада је најављено да ће у њој радити око 400 радника. Инвестиција је вредна више од 33 милиона евра.
Нови производни погон Бизербе у Ваљеву простире се на око 11.000 метара квадратних. У првој фази биће запослено око 300 радника, а просечна нето плата, како је раније најавио председник Вучић, износиће више од 1.100 евра.
Пародична компанија Бизерба основана је 1866. године у Балингену, малом месту у Баден-Винтербергу.
Представници компаније су рекли да пројекат у Ваљеву представља димензију која до сада није виђена у историји Бизербе.
Коначна величина објекта, који се састоји од монтажног, логистичког и административног простора, износиће приближно 11.000 метара квадратних.
Eskobar: Krajnje vreme da se formira ZSO

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић на отварању фабрике Бизерба у Ваљеву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.