Измена режима саобраћаја због одржавања планинарског маратона на  Фрушкој гори

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 07:38

Измена режима саобраћаја због одржавања планинарског маратона на Фрушкој гори

Због одржaвања 46. Планинарског маратона на Фрушкој гори одређена је привремена измена режима саобраћаја. Фото: PrtSc/new.gigstix.com Од петка 21. априла од 12.00 часова, до недеље 23. априла до 20.00 часова одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја и забрањује се паркирање моторних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << возила у делу пута Сремска Каменица – Поповица, од одвајања Мајданске улице до аутобуске окретнице на Поповици.
Забрана заустављања и паркирања се не односи на приоритетна возила, возила станара, возила учесника маратона и службена возила маратона. У суботу, 22. априла од 6.30 часова до 14.00 часова одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја и забрањује се паркирање моторних возила на Фрушкогорском путу у Сремској Каменици, од раскрснице овог пута и обилазнице око Сремске Каменице до Мајданске улице на Поповици, и привремена забрана саобраћаја на путу за Поповицу, код Мошине виле.
Забрана заустављања и паркирања се не односи на возила Јавног градског саобраћајног предузећа „Нови Сад“, аутобусе и комби возила учесника маратона, возила станара, приоритетна возила и службена возила маратона. Privremeno se ukida autobusko stajalište Beogradski kej/Marka Miljanova zbog radova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измена режима саобраћаја због одржавања планинарског маратона на Фрушкој гори се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.