Вучић са Хилом и Марфијем: Сарадња на Балкану услов за напредак свих народа

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 15:52

Вучић са Хилом и Марфијем: Сарадња на Балкану услов за напредак свих народа

Председник Србије Александар Вучић примио је данас у Београду америчке амбасадоре у Србији и БиХ, Кристофера Хила и Мајкла Марфија и навео да су имали садржајан и отворен разговор о свим важним регионалним питањима. Фото: Instagram/buducnostsrbijeav „Указао сам на чињеницу да политичка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и економска сарадња на Балкану представљају најважнији услов за напредак свих народа. Такође, изразио сам посвећеност Републике Србије поштовању норми Дејтонског мировног споразума и увереност да су мир и стабилност највише вредности на којима морамо да истрајемо“, написао је Вучић на Инстарграм налогу buducnostsrbijeav.
Он је истакао да је Србија увек подржавала интегритет БиХ, као и права Републике Српске и другог ентитета које имају у складу са Дејтонским споразумом.
Tanasković: Plan je da u sledeće dve godine navodnjavamo 103.000 ha u Vojvodini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са Хилом и Марфијем: Сарадња на Балкану услов за напредак свих народа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.