Индекси и даље у порасту, а добитник дана је НИС

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 15:40

Индекси и даље у порасту, а добитник дана је НИС

У дневном извештају наводи се да је Belex15 већи за 0,16 одсто, а Belex Лајн забележио је дневни раст од 0,08 одсто, док је добитник дана НИС са укупно оствареним прометом од 829.985 динара. Фото: Pexels/Tima Miroshnichenko Укупан дневни промет на Београдској берзи данас је 3,76 милиона динара.
Акције >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << НИС-а са дневним растом од 0,53 одсто и вредношћу на крају дана од 759 динара лидер су листе дневних добитника, а затим следе Дунав осигурање са растом од 0,29 одсто и ценом од 1.036 динара за акцију,
Акције аеродорма Никола Тесла оствариле највећи промет од 1,89 милиона динара, а за њим следе акције НИС који је остварио промет од 829.985 динара.
Деонице ЈАА-ауторска агенција за Србију а.д. Београд нашле су се на трећем месту са оствареним прометом од 708.000 динара, а четврто место зазели су Утва Силоси из Ковина са оствареним прометом од 262.710 динара.
Ruska banka Promsvjaz otvara još filijala u anektiranim regionima Ukrajine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Индекси и даље у порасту, а добитник дана је НИС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.