Павићевић: Црвена звезда је изузетна евролигашка екипа, уживаћемо у игри

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 15:31

Павићевић: Црвена звезда је изузетна евролигашка екипа, уживаћемо у игри

Тренер кошаркаша Морнара Михаило Павићевић изјавио је данас да очекује од играча да уживају у мечу са Црвеном звездом. Фото: ABA liga/Mornar/MEDIA pro Морнар ће сутра у Бару од 19 сати дочекати Црвену звезду у заосталом мечу 23. кола регионалног такмичења.
„За нас је ово празник кошарке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и драго нам је што већ седму годину узастопно можемо нашим навијачима и суграђанима да приредимо један овакав спектакл у нашој ‘Тополици’. Што се самог противника тиче, не треба трошити речи. Црвена звезда је изузетна евролигашка екипа са изврсним индивидуалцима на свим позицијама. Од мојих момака очекујем да играју растерећено и да уживају онолико колико им противник дозволи“, рекао је Павићевић, преносе подгоричке Вијести.
Црвена звезда је у првом мечу ове сезоне у Београду славила резултатом 93:77.
„Част је играти и бити на терену са играчима калибра као што су кошаркаши Црвене звезде. Знамо какав квалитет поседују, а такође знамо да нису непобедиви. Уз подршку навијача ми ћемо покушати да режирамо изненађење“, поручио је кошаркаш Морнара Антонио Вранковић.
Obradović: Ne mislim o povratku u Grčku, i sledeće sezone ostajem u Partizanu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Павићевић: Црвена звезда је изузетна евролигашка екипа, уживаћемо у игри се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.