Рубљов: Желим да победим Ђоковића у финалу Српска опена

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2023, 14:30

Рубљов: Желим да победим Ђоковића у финалу Српска опена

Освајач Мастерса у Монте Карлу Андреј Рубљов рекао је у Бањалуци да жели да игра финале Српска опена против Новака Ђоковића, саопштено је на сајту такмичења. Фото: Танјуг/AP Photo/Daniel Cole „Свестан сам да Новак Ђоковић има огромну подршку у Бањалуци, али волео бих да играм против њега >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у финалу и да га победим. Ипак, на овом турниру је много добрих играча од којих сам раније губио. Још је рано да причамо о нашем евенуталном дуелу. Имамо пример Вавринке, велики је шампион, освојио је први сет, али је млади Француз, успео да направи преокрет. Ван Аш је играо добро и победио Швајцарца на крају“, рекао је Рубљов.
После Ђоковића, највећу подршку у Републици Српској има баш Рубљов. Бањалучани су му приредили срдачну добродошлицу, што је обрадовало Руса, који се на званичној конференцији захвалио домаћину на подршци. „Мислио сам да ме у Бањалуци нико неће препознати осим Новака Ђоковића и тенисера, Ипак, доживео сам да ме овде више људи зна и поздравља, него у Монте Карлу. Заиста сам срећан и захвалан људима на подршци“, закључио је Рубљов.
FIBA drakonski kaznila košarkaški klub AEK, cela sezona bez prisustva navijača

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рубљов: Желим да победим Ђоковића у финалу Српска опена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.