Ђорђе Ђоковић: Новак прижељкује Вавринку,али са другачијим исходом него у Паризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 10:33

Ђорђе Ђоковић: Новак прижељкује Вавринку,али са другачијим исходом него у Паризу

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић прижељкује у другом колу репризу финала Ролан Гароса са Стеном Вавринком, али овај пут са другачијим исходом, рекао је Ђорђе Ђоковић, директор турнира Српска опен. Фото: Танјуг/AP/Kamran Jebreili, File Ђорђе Ђоковић за Јутарњи програм РТРС каже да је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све спремно за врхунске играче и мечеве.
„Борна Ћорић, Гаел Монфис, Андреј Рубљев, Стен Вавринка, па српски репрезентативци Крајиновић, Кецмановић, Лајовић, Ђере, Хамадовић, гарантују веома добар тенис. Српски дерби одмах на старту, уживаћемо, ко год да победи“, поручио је Ђорђе Ђоковић.
Ђоковић је истакао да је јуче неколико хиљада људи прошло кроз Парк „Младен Стојановић“.
„Видели су терене, гледали неколико добрих мечева, а оно право тек следи“, навео је.
Организација турнира врхунска, јер све је доведено до савршенства. „Пресрећан сам шта смо урадили до сада. Хвала председнику Републике Српске Милораду Додику, градоначелнику Драшку Станивуковићу, који су стали иза нас, јер мало ко је веровао да ће ово овако изгледати после четири месеца. Верујем да ће ова новоизграђена арена после тениса послужити многим спортистима да постижу врхунске резултате“, рекао је Ђорђе Ђоковић.
Осврнуо се и на чињеницу да Ненад Зимоњић неће наступити на Српска опену. „Пех за Ненада Зимоњића, желео је да изађе на терен. Он је прави спортиста, бивши број један, грен слем шампион. Остаје жал што није наступио у Бањалуци“, казао је брат светског број један и директор турнира Српска опен.
Мечеви 1. кола АТП турнира Српска опен играју се од 11 часова, а пренос се може пратити на РТРС-у.
Pad Aleksandre Krunić na WTA listi, Iga Švjontek i dalje prva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђорђе Ђоковић: Новак прижељкује Вавринку,али са другачијим исходом него у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.