Берлускони пуштен са интензивне неге, али се и даље налази у болници

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 07:46

Берлускони пуштен са интензивне неге, али се и даље налази у болници

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони, који болује од хроничне леукемије, пуштен је са одељења за интензивну негу, али се и даље налази у болници у Милану, где се лечи од инфекције плућа, изјавио је данас његов брат Паоло Берлускони. Фото: WikimediaComonos/Niccolò Caranti
„Све је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ок, он је ван интензивне неге“, преноси милански лист Коријере дела Сера да је рекао Паоло Берлускони пре него што је обишао свог 86-огодишњег брата у болници.

Из болнице су одбили да коментаришу ове наводе, али су поручили да ће сутра објавити медицински билтен о Берлусконијевом стању, наводи АП.
Берлускони је 5. априла примљен у болницу због упале плућа, а током хоспитализације његови лекари су открили да он болује од хроничне леукемије.
Италија је прогласила ванредно стање због прилива миграција

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Берлускони пуштен са интензивне неге, али се и даље налази у болници се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.