Измене на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 09:56

Измене на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, петља Пожаревац – петља Велика Плана, смер ка Београду, у току су радови на рехабилитацији коловоза, уз преусмерење саобраћаја у претицајну траку супротног смера, док се саобраћај у смеру ка Нишу одвија возном саобраћајном траком, саопштило је данас Јавно предузеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Путеви Србије. Фото: Pixabay/J32 На ауто-путу Е-75, петља Алексиначки Рудници – петља Алексинац, ка Београду, у току су радови на појачаном одржавању коловозне траке, до 31. маја.
Саобраћај се одвија двосмерно коловозном траком ка Нишу, у дужини од 3,6 километара, између службених пролаза, на км 404+900 и км 408+520. Петља Алексиначки Рудници отворена је за саобраћај, осим искључења из смера Ниша.
На петљи Лајковац на снази је обустава саобраћаја због радова на изградњи нове кружне раскрснице и приступних саобраћајница, до 1. маја.
Петља Лајковац, као и наплатна станица, затворене за саобраћај. Алтернативни путни правци су петља Љиг (из смера Чачка према Лајковцу и Ваљеву) и петља Уб (из смера Београда). Преусмерење саобраћаја врши се на следећи начин: од петље Љиг према Лајковцу и Ваљеву – преко државних путева који пролазе кроз насељена места Љиг и Ћелије и од петље Уб према према Лајковцу и Ваљеву – преко државних путева који пролазе кроз насељена места Уб и Словац.
На територији општине Обреновац, од новог кружног тока до раскрснице са Узун Мирковом улицом, изводе се радови на реконструкцији улице Краља Александра И, до 24. априла, од 7 до 17 часова, сваког радног дана и суботом, уз наизменично пропуштање возила.
У месту Сврљиг биће извођени радови на коловозу на пружном прелазу, од 18. априла до 21. парила од 7 до 15 часова, уз наизменично пропуштање возила.
У Мокрину, у делу Улице Светог Саве, од Улице Браће Томића до Улице Ђуре Јакшића, 16. априла од 7 до 15 часова на снази ће бити обустава саобраћаја због одржавања приредбе „Васкршње свечаности‟. Саобраћај ће се одвијати локалним улицама.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.