Анчелоти: Енглези мисле да имају најјачу лигу, али постоје и друга првенства

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2023, 15:25

Анчелоти: Енглези мисле да имају најјачу лигу, али постоје и друга првенства

Тренер фудбалера Реала Карло Анчелоти изјавио је на конфернцији за медије, пред утакмицу шпанског првенства са Кадизом, да његов тим још увек није осигурао полуфинале Лиге шампиона. Фото: Танјуг/AP/Paul White „Ништа није сигурно, па тако ни Реалово или Ситијево место у полуфиналу. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Имамо предност, али ово је Лига шампиона и морамо да играмо још 90 минута. Енглески фудбал је врло конкурентан и на врло високом нивоу. Не изненађује ме што је Манчестер Сити фаворит. Истина али реалност је мало другачија, бар у Европи. Прошле године је шпански тим елиминисао два енглеска тима. Енглези мисле да имају најјачу лигу, али постоје и друга првенства у Европи, попут Шпаније и Италије која су и даље конкурентна да се такмиче иако имају мање новца“, истакао је Анчелоти.
Осврнуо се италијански тренер на критике које му упућује стручна јавност.
„Слушам критике, то је нормална ствар. Живимо у свету где морате да слушате људе, ваш клуб, ваше играче. Постоји разумљива критика и она без покрића. Она размуљива вам помаже да напредујете. Финално оцењивање биће на крају сезоне. Сезона има потенцијал да буде успешна али и да оде на другу страну“, закључио је Анчелоти.
Tradicionalni sportski susret visokih oficira Srbije i Mađarske (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анчелоти: Енглези мисле да имају најјачу лигу, али постоје и друга првенства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.