Мајк Браун изабран за тренера године у НБА лиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2023, 12:32

Мајк Браун изабран за тренера године у НБА лиги

Тренер кошаркаша Сакрамента Мајк Браун проглашен је за тренера године у НБА лиги, преноси ЕСПН. Фото: Танјуг/AP Photo/David Zalubowski Тим из Калифорније је регуларни део сезоне завршио на трећем месту на табели Западне конференције и после 17 година успео да се пласира у плеј-оф. У првој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рунди снаге ће одмерити са Голден Стејтом.
Тренери свих тимова су гласањем одлучили да је њихов колега Мајк Браун био најбољи ове сезоне са својим тимом. Две године за редом ову награду је освајао тренер кошаркаша Финикса Монти Вилијамс.
Fešta u Areni – Partizan maksimalno na Panatinaikos

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајк Браун изабран за тренера године у НБА лиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.