Председник Општине Будва одбија кривицу: Ово је политички мотивисан процес

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2023, 11:09

Председник Општине Будва одбија кривицу: Ово је политички мотивисан процес

Председник Општине Будва Мило Божовић, који је приведен због сумње да је организовао криминалну групу одговорну за најмање три транспорта кокаина, са индигнацијом одбија кривицу и тврди да је његово хапшење „политички мотивисан процес“, рекао је његов бранилац Мироје Јовановић. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << YouTube/Adria Tv Montenegro Јовановић је синоћ казао да не знају чиме је Божовић заслужио овакав третман.
„Цитирам Божовића – ‘С индигнацијом одбацујем оптужбе СДТ-а, ово је политички мотивисан процес’. То су његове речи“, рекао је Јовановић, објављено је на Фејсбук страници Демократског фронта. Божовић је ухапшен синоћ у својој кући и одређен му је тужилачко задржавање до 72 сата, након саслушања у Специјалном државном тужилаштву (СДТ).
Orban: Mađarska neće dozvoliti da je nateraju u rat

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Општине Будва одбија кривицу: Ово је политички мотивисан процес се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.