Ово је најбоља храна са вашег стола коју треба да дате свом псу

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2023, 08:00

Ово је најбоља храна са вашег стола коју треба да дате свом псу

Веровали или не, није реч о пилећем месу… Фото: Pexels/Rarnie Mccudden Џорџија Вудс-Ли, стручњак за изучавање паса на Универзитету у Ливерпулу, каже да је поврће најбоља ужина за вашег љубимца. Али само зелено!
– Тиквице су најбољи избор јер имају пуно воде и врло мало калорија. Пси их >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << могу јести док не почну да им пузе из ушију. Једење тиквица нема штетних ефеката – каже Џорџија.
Она додаје да је и друго „зелено, воденасто поврће“ једнако добро, попут лубенице, карфиола, броколија, краставца и прокулице. Али шаргарепа је забрањена, јер има око четири пута више калорија од тиквица.
Према речима стручњака, пси више цене процес лечења од стране вољене особе него укус саме хране. Због тога, када их третирате, боље је дати предност здравој храни, а не висококалоричним и укусним.
Raspada vam se riba tokom pohovanja? Trik je u jednom pravilu kog domaćice zaborave…

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово је најбоља храна са вашег стола коју треба да дате свом псу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.