Камиони на Батровцима и Бездану чекају седам сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 08:01

Камиони на Батровцима и Бездану чекају седам сати

На граничним прелазима Батровци и Бездан, теретна моторна возила, на излазу из земље, чекају седам сати, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Министарство финансија Управа царина
Према информацијама Управе граничне Полиције, добијеним у 5:15, на прелазу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Хоргош, такође на излазу, камиони чекају шест сати.

На прелазима Богојево и Шид, теретњаци чекају пет сати, а на Келебији и Бачкој Паланци четири сата.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања ни за теретна, ни за путничка возила.
На граничном прелазу Бајмок до 17. априла у данима викенда (од петка до недеље) продужено је радно време и то од 7:00 до 24:00 часа, док ће на прелазу Бачки Виногради радно време до 18. априла бити од 7:00 до 22:00.
Бенефити одласка у Будимпешту возом у односу на аутомобил – значај брзе пруге

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Камиони на Батровцима и Бездану чекају седам сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.