Борусија нуди Ројсу продужење уговора уз смањење плате

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 17:30

Борусија нуди Ројсу продужење уговора уз смањење плате

Руководство Борусије понудило је фудбалеру клуба из Дортмунда Марку Ројсу продужење уговора до 30. јуна 2024. године, преносе немачки медији. Фото: Танјуг/АР/Matthias Schrader Ројс има уговор са клубом из Дортмунда до 30. јуна ове године, а тренутно зарађује 12 милиона евра по сезони. Међутим, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бивши немачки репрезентативац би наредне сезоне имао знатно мању плату од садашње.
Немачки медији наводе да руководство Борусије више не верује да Ројс може да буде лидер тима, а чак се разматра могућност да искусном фудбалеру буде одузета капитенска трака.
„Ројсу ће бити понуђено продужење уговора на годину дана уз знатно мању плату. Од њега се тражи да схвати да ће у наредној сезони, ако остане у клубу, вероватно бити резерва, пошто неће имати минутажу као некада“, наводе немачки медији.
Ројс би у случају да продужи уговор са Борусијом наредне сезоне са бонусима максимално зарадио осам милиона евра.
Ројс (33) је у Борусију стигао 2012. из Борусије Менхенгладбах, а за клуб из Дортмунда је одиграо 379 утакмица и постигао је 161 гол.
За репрезентацију Немачке наступио је на 48 мечева и 15 пута се уписао у стрелце, а за национлни тим „панцера“ последњи пут је наступио 2021. године.
Benfika večeras čeka Inter, Bajern gostuje Mančester sitiju u četvrtfinalu Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Борусија нуди Ројсу продужење уговора уз смањење плате се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.