Министар Вучевић се састао са председником општине Сјеница

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 15:50

Министар Вучевић се састао са председником општине Сјеница

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић састао се данас са председником општине Сјеница Мунибом Мујагићем, којем је захвалио на подршци коју општина Сјеница пружа породицама погинулих припадника Војске Србије. Фото: Танјуг/Министарство одбране и војске Министар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одбране је истакао значај сарадње између Министарства одбране и Сјенице по питању реализације вежби на војним полигонима који се налазе на територији ове општине, саопштило је Министарство одбране.
Приликом данашњег састанка, Мујагић је захвалио Вучевићу на посети и подршци коју Влада Републике Србије и председник Александар Вучић пружају реализацији инфраструктурних пројеката у општини Сјеница, наводи се у саопштењу.
Ministar Vučević položio venac palom borcu sa Košara Ivanu Vasojeviću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Вучевић се састао са председником општине Сјеница се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.