Грчки медији: Лука Вилдоза на крају сезоне прелази у Панатинаикос

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 15:12

Грчки медији: Лука Вилдоза на крају сезоне прелази у Панатинаикос

Кошаркаш Црвене звезде Аргентинац Лука Вилдоза одлучио је да на крају сезоне напусти београдски клуб и пређе у Панатинаикос, преноси грчки сајт Трифилара. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanović Овај сајт тврди да је Вилдоза постигао договор са челницима Панатинаикоса и да ће са грчким клубом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << потписати уговор на две године уз могућност продужења на још једну сезону.
„Вилдоза је обавестио челнике Црвене звезде о договору са ‘зеленима’ из Атине. Он ће у Панатинаикосу зарађивати 1,7 милиона евра по сезони“, наводи грчки сајт.
Вилдоза је ове сезоне у Евролиги просечно постизао 12,5 поена и имао је 2,4 скока и четири асистенције по мечу. Трифилара је објавила и детаљну биографију аргентинског кошаркаша у којој се подсећа да је Вилдоза пре Црвене звезде играо за Басконију, Њујорк, Милвоки и Килмес.
KK Partizan: Stepenice u dvorani moraju biti prazne, navijači poštujte propise

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчки медији: Лука Вилдоза на крају сезоне прелази у Панатинаикос се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.