Лула ће позвати Си Ђинпинга у посету Бразилу

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 09:18

Лула ће позвати Си Ђинпинга у посету Бразилу

Председник Бразила Лула да Силва изјавио је да ће позвати кинеског председника Си Ђинпинга у посету Бразилу. Фото: Танјуг/АР/Gustavo Moreno Лула је у интервјуу за бразилску медијску кућу EBC рекао да жели да „консолидује“ односе са Кином, преноси Ројтерс.
„Позваћу Си Ђинпинга >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да дође у посету Бразилу, да му покажем нашу земљу и пројекте“, рекао је Лула, који жели да Кина инвестира у Бразил и створи нова радна места у земљи.
Председник Бразила ускоро путује у Кину, а следећег петка ће се срести са Си Ђинпингом и кинеским премијером Ли Ћијангом, додаје британска агенција.
Kina rasporedila nosač aviona Šandong na vežbi u blizini Tajvana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лула ће позвати Си Ђинпинга у посету Бразилу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.