Четири начина да се угрејете, а да не укључите грејање

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 09:01

Четири начина да се угрејете, а да не укључите грејање

Док нас политичари упозоравају на тешку зиму, научници саветују како се угрејемо, а да не трошимо струју – чак не морамо ни да се померимо. Фото: Pexels/Cottonbro studio Оживите лепе успомене Слушајте песме које сте волели у тинејџерском добу, покушајте да се сетите првог пољупца или оживите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неке друге лепе успомене из прошлости и одмах ће вам бити топлије, тврди истраживање објављено у магазину “Емоције”.
Дишите из стомака Научите да дишете из стомака. Реч је о техници медитације са Тибета која даје још боље резултате ако се замисли ватра око кичменог стуба, доказали су научници са Универзитета у Сингапуру.
Гледајте романтичне комедије Гледање романтичних комедија сигуран је пут до топлоте. Резултати експеримента објављеног у магазину “Социјална психологија” показали су да је људима који су гледали приче о брижним, оданим, љубазним и осећајним ликовима било топлије него гледаоцима филмова чији су јунаци ефикасни, способни и креативни.
Једите храну која се споро вари И последње, једите храну која се споро вари јер ћете натерати тело да производи више топлоте. Искористите трик планинара, па у шољу топле чоколаде убаците једну до две кашичице путера и осетићете како се топлота полако шири вашим телом.
Vozite na malom broju obrtaja jer mislite da štedite gorivo: U ovim situacijama to može biti opasno po motor

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четири начина да се угрејете, а да не укључите грејање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.