Маск одбио да обрише спорни твит Медведева о Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 12:33

Маск одбио да обрише спорни твит Медведева о Украјини

Власник компанија Тесла и Твитер, Илон Маск, одбио је да избрише твит заменика председника Савета безбедности Русије Дмитрија Медведева, у којем је у више тачака навео “зашто Украјина ником није потребна“. Фото: Танјуг/AP/Susan Walsh Како преноси ТАС С, један од корисника Твитера >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скренуо је пажњу Маску на твит који је Медведев објавио у суботу, на шта је амерички милијардер одговорио да су све вести “у одређеној мери пропаганда“, и да људи треба сами да доносе одлуке.
Маск је навео да његова платформа нема за циљ да ограничи, нити да промовише налоге руских државних званичника.
У априлу прошле године, из Твитера је саопштено да ће налози блиски државним органима бити блокирани с те мреже, пошто наводно “ограничавају отворен интернет“.
Izrael prodaje protivtenkovske projektile Grčkoj za 400 miliona dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск одбио да обрише спорни твит Медведева о Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.