Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 10:02

Радови на деоницама неких путних праваца

На ауто-путу Е-80, тунели Пржојна Падина и Прогон, радови на одржавању ИТС опреме данас од 10 до 18 часова, у десној цеви тунела (смер Ниш – Димитровград), са преусмерењем саобраћаја кроз леву тунелску цев на двосмерно одвијање, саопштило је ЈП „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/WikimediaImages Ауто-пут >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Е-75, данас од 7.30 до 16 часова, радови на санацији коловоза у зони петље Суботица-Југ, у смеру г.п. Хоргош-Нови Сад.
Радови у возној саобраћајној траци, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком. Искључење са ауто-пута на петљу и укључење на ауто-пут са петље омогућено уз додатни опрез.
Ауто-пут Е-75, Лесковац – Врање, радови на редовном одржавању, прању тунела Предејане и Манајле, данас од седам часова. Радови ће се прво изводити у тунелу Предејане, у смеру ка Врању (десна цев), а потом у левој цеви.
По завршетку прања тунела Предејане, радови ће се изводити у тунелу Манајле, најпре у десној, а потом у левој цеви.
Саобраћај у цеви тунела у којој се изводе радови биће обустављен и преусмерен у супротну тунелску цев, где ће се одвијати двосмерно.
Београд – Обреновац, у месту Дубоко, ка Обреновцу, до 11. априла од 7 до 17 часова, радним данима и суботом, радови на санацији клизишта уз наизменично пропуштање возила.
Иришки венац, на деоници где се раздвајају смерови ка Иришком венцу (на км 14+110), радови на санацији коловоза данас од 7 до 17 ч, уз наизменично пропуштање возила.
Улаз у град Књажевац, радови на редовном одржавању од данас до 30. априла, 04.2023. од 7 до 17 часова, уз наизменично пропуштање возила, регулисано ручно махачима.
U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.