Брнабић: Следеће недеље о КиМ са свим министрима Владе и са Србима са КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 09:32

Брнабић: Следеће недеље о КиМ са свим министрима Владе и са Србима са КиМ

Премијерка Ана Брнабић изјавила је синоћ да ће о ситуцији на Косову и Метохији следеће недеље бити одржан још један састанак са свим министрима Владе и Србима са КиМ. Фото: Танјуг/Слободан Миљевић “Оно што је страшно и што плаши и забрињава је да се поново подиже тензија. Број >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << провокација је све већи. Међународна заједница и даље ћути“, навела је Брнабић за Пинк.
Она је упозорила да се 10 година чека формирање Заједнице српских општина које Приштина на сваки начин избегава.
“Лако је мени из Београда да кажем:’Људи, будите мирни’, а друго је да сваки дан људе малтретирате, да им отимате земљу, да градите базе, да имате запаљен ауто на које реагују сви, а да на све ово нема реакција“, казала је Брнабић.
Она је додала да се председник Србије Александар Вучић бори за мир и да је и због тога на мети напада.
U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Следеће недеље о КиМ са свим министрима Владе и са Србима са КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.