Пријава за фриленсере по формирању портала

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 08:48

Пријава за фриленсере по формирању портала

Почетком другог квартала стартовао је и нови модел самоопорезивања фриленсера и они би већ овог месеца требало да поднесу пореску пријаву и плате порез за први квартал, али им је одобрено да то не морају да учине док се не успостави портал „фриленсер”.
На недавном састанку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << представника удружења фриленсера, кабинета председнице Владе Србије, речено је да фриленсери који то желе пријаву могу да поднесу већ овог месеца на постојећој пријави или да сачекају почетак рада портала и нову пријаву.
„Од 3. априла они могу да поднесу пореску пријаву за приходе остварене у првом кварталу 2023. тако што ће поднети пријаву на обрасцу, а о начину подношења биће дато посебно објашњење”, навео је помоћник министра финансија Драган Демировић. Иван Радак из Наледа гостујући на РТС-у рекао је јуче да ће портал почети да ради у другом кварталу и да фриленсери који пријаве и плате порез у року од 30 дана од почетка његовог рада неће морати да плаћају камату, преноси Танјуг.
Neizvesnost vratila cenu zlata iznad 2.000 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријава за фриленсере по формирању портала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.