Момировић у посети Кини, започињу преговори о слободној трговини

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 08:46

Момировић у посети Кини, започињу преговори о слободној трговини

Министар унутрашње и спољне трговине Републике Србије Томислав Момировић боравиће у посети Кини од данас до 12. априла. Фото: Танјуг/Раде Прелић Током посете Кини Момировић ће данас у Пекингу одржати састанак са замеником министра спољних послова НР Кине Денг Лием, а потом ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у среду 12. априла са министром трговине НР Кине Ванг Вентаом потписати Меморандум о разумевању између Министарства унутрашње и спољне трговине Србије и Министарства трговине НР Кине.
Како је наведено у саопштењу Министарства унутрашње и спољне трговине Србије, тиме ће и формално започети преговори о слободној трговини Србије и Кине.
Neizvesnost vratila cenu zlata iznad 2.000 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Момировић у посети Кини, започињу преговори о слободној трговини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.