Ивановић: Мало смо закомпликовали, али смо на крају заслужено победили

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 07:46

Ивановић: Мало смо закомпликовали, али смо на крају заслужено победили

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је синоћ да су „црвено-бели“ заслужено победили Борац у Чачку у 25. колу регионалне АБА лиге. Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић Црвена звезда је раније вечерас победила Борац 87:82. „Црвено-бели“ су други на табели са 20 победа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и три пораза уз два меча мање. Борац се бори за опстанак и има шест тријумфа и чак 19 пораза.
„Мислим да је била добра утакмица, да је Борац показао изузетан квалитет. И ја бих искрено волео да остану у лиги, јер против нас су вечерас показали да заслужују да играју АБА лигу. Играли смо три четвртине добро, а онда смо једноставно стали да играмо и да трчимо, нисмо зауставили транзицију Борца. Мало смо закомпликовали ствар, али на крају заслужена победа“, рекао је Ивановић по завршетку меча у Чачку.
Црвена звезда ће у 26. колу АБА лиге наредног понедељка на свом терену играти са екипом Сплита.
Rukometaši Vojvodine večeras dočekuju Zvezdu na Slanoj Bari

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивановић: Мало смо закомпликовали, али смо на крају заслужено победили се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.