Вилдоза упоредио аргентински и српски дерби и открио који клуб му је најдражи

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 17:10

Вилдоза упоредио аргентински и српски дерби и открио који клуб му је најдражи

Кошаркаш Црвене звезде Лука Вилдоза био је гост емисије „Они воле Србију“ на ТВ „Арена Спорт“ где је причао о свом животу у нашој земљи, као и о саиграчима, али се такође дотакао навијачког ривалитета у Аргентини и упоредио га са оним у Србији. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Лука >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је неко кога је црвено-бела јавност врло брзо заволела. Својим потезима, поенима и енергијом истицао се на паркетима у дресу Црвене звезде, а све то је резултирало бројним аргентинским заставама у „Пиониру“ када је овај клуб домаћин. Форма је у паду у овом моменту, али и он сам је истакао да верује да се враћа.
Једно од највећих ривалстава у свету фудбала јесте између аргентинских клубова Боке Јуниорса и Ривер Плејта. Вилдоза је открио да је присталица Боке и упоредио је тај ривалитет са овим између Звезде и Партизана. „Мислим да навијачи у Србији имају поштенији однос, у Аргентини врло лако настане проблем ако се сретну навијач Боке и Ривер Плејта.“
Иако није уживо присуствовао ниједном од два поменута фудбалска дербија, истиче да је онај у Аргентини јединствен. „Иако су навијачи у Србији ватрени, мислим да се ниједан дерби на свету не може поредити са оним у Аргентини, то је ипак нешто другачије.“
Vildoza: Želim Partizan u finalu ABA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вилдоза упоредио аргентински и српски дерби и открио који клуб му је најдражи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.