Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 12:20

Недеља са председником: много рада и значајних разговора нам тек предстоји

Председник Србије се и ове недеље осврнуо на дешавања протекле седмице. Foto:Instagram/buducnostsrbijeav/PrtSc Издвојио је, пре свега, састанке у сусрете са високим светским званичницима.
Много важних састанака и сусрета је за нама, а много рада и значајних разговора нам тек предстоји – стоји >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у објави на Инстаграм страници “Будућност Србије.”
-Посета драгог пријатеља, шеика Абдуле бин Заједа ал Нахјана, од великог је значаја за Србију и њен даљи развој, као и важни разговори о јачању сарадње у многим областима, које сам водио са италијанском премијерком Ђорђом Мелони. Отварамо ново поглавље у билатералним односима и са Гвинејом Бисао, о чему сам, између осталог, разговарао са драгим гостом Београда, председником Умаром Сисоко Ембалоом.
Настављамо да јачамо партнерства и пријатељства, развијамо нашу земљу уз заштиту националних и државних интереса. Србија неће успорити свој раст само уз одговорну политику и јасну визију модерне и успешне земље, којој свакодневно тежимо.
Drecun: Pojačava se teror Prištine nad Srbima na KiM i usmerava ka deci

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Недеља са председником: много рада и значајних разговора нам тек предстоји се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.