Српски еснаф друштвених игара – прилика за појединце и фирме

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 10:42

Српски еснаф друштвених игара – прилика за појединце и фирме

Тржиште друштвених игара у Србији је у експанзији, а број корисника константно расте, рекао је Душан Јовчић из организације „Српски еснаф друштвених игара“ (СЕДИ) и додао да би то тржиште требало развијати креирањем нових производа. Foto: Pixabay/Bru-nO Како је он објаснио, битно је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да постоји систем и знање које је гарант да ће се игре производити.
„Тржиште друштвених игара у Србији је у експанзији, а број корисника друштвених игара константно расте. Ми из еснафа сматрамо да тржиште друштвених игара треба развијати креирањем нових производа“, рекао је Јовчић за Танјуг.
Ми сада можемо, објашњава он, да појединце и фирме чвршће повежемо у организацију како би једни другима помогали у развијању производа, тестирању идеја и обезбеђивања системске и финансијске подршке.
Јовчић је навео вишеструке циљеве те организације.
„Желимо да окупимо све релевантне учеснике и обезбедимо платформу за дељење знања и искустава, што већ чинимо на Дискорд платформи. Намера нам је да обезбедимо представљање дизајнера из Србије на иностраним и домаћим сајмовима, као и да будемо адреса за контакт и носилац сарадње са државним и недржавним институцијама које би обезбедиле системску подршку за развој ове креативне привредне гране“, навео је он.
Немања Аврамовић из СЕДИ-а каже да њихов први заједнички наступ био на сајму „Есен Шпил“ у Немачкој.
Како је објаснио, ко дође на „Есен Шпил“, рачуна се да је релевантан за индустрију друштвених игара, а прошле године, објашњава Аврамовић, „смо успели да по први пут заједно представимо наше пројекте, фирме и тимове“.
„На сајму у Немачкој смо први пут представили наше удружење. Представили смо се том приликом са 10 тимова из Србије. У том заједничком наступу отварили смо добру позицију за преговоре“, рекао је у разговору за Танјуг Аврамовић.
Он је додао да се већ увелико спремају за овогодишње сајмове у Пољској и Немачкој, на којима ће иностраном тржишту понудити друштвене игре креиране у нашој земљи.
Српски еснаф друштвених игара „СЕДИ“ је организација настала са циљем да окупи креаторе друштвених игара како би унапредила услове за стварање и пласирање креативних призвода овог типа.
Zaposleni iz Tesle uhvaćeni kako su tajno uzimali snimke iz vozila i delili ih

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски еснаф друштвених игара – прилика за појединце и фирме се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.