Весић: Објављени тендери за пројектовање две пруге

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 10:29

Весић: Објављени тендери за пројектовање две пруге

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић саопштио је да су објављена два тендера за пројектовање реконструкције и модернизације две железничке регионалне пруге у Војводини. Фото: Танјуг/Зоран Жестић “Тражимо компаније које ће урадити Идејни пројекат >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Студијом оправданости и Студијом о процени утицаја на животну средину реконструкције и модернизације железничке пруге Панчево Главна – Зрењанин – Банатско Милошево – Суботица, као и пруге Сомбор – Врбас”, рекао је Весић.
Отварање понуда биће обавлјено 11. и 12. маја 2023. године у 12.00 часова.
Министар Весић је приликом радне посете Европској комисији у Бриселу у јануару ове године затржио да Европска унија финсира обнову пет регионалних железничких пруга укупне дужине око 600 километара. Тада је обећао да ће Србија да уради пројекте модернизације тих пруга.
Kancelarija za KiM: Nedopustiv napad na konak crkve Svetog Jovana

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весић: Објављени тендери за пројектовање две пруге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.