Распада вам се риба током поховања? Трик је у једном правилу ког домаћице забораве…

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 09:01

Распада вам се риба током поховања? Трик је у једном правилу ког домаћице забораве…

Сви знамо да је риба изузетно здрава и да би требало да је уврстимо у свој јеловник два пута недељно. Током поста, риба се често нађе на столу, а ту је увек и током периода слава.
Углавном сви воле пржену или поховану рибу, када се, пре самог пржења, уваља у брашно или презле. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Међутим, често се догоди да, уместо јела са прелепом корицом, добијемо пох који се распада. Фото: Pexels/Valeria Boltova Многим домаћицама није јасно у чему греше, а ствар је заправо врло једноставна – солимо у погрешно време.
Можда вам ово објашњење не делује логично, међутим, управо у томе се крије трик правилног пржења. Пробајте – посолите у право време и видећете да ће риба бити испохована баш онако како треба.
Када се риба соли? Рибу је потребно да посолите 10-15 минута пре термичке обраде. Поред тога, со можете да додате и у презле или у брашно. Важно је да овако урадите, да би се пох боље ухватио и да не би дошло до распадања приликом пржења.
Namirnice uz koje mršavite bez gladovanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Распада вам се риба током поховања? Трик је у једном правилу ког домаћице забораве… се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.