Ердоган разговарао са Херцогом: Нећемо немо посматрати провокације у Ал-Акси

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 08:45

Ердоган разговарао са Херцогом: Нећемо немо посматрати провокације у Ал-Акси

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган поручио је израелском председнику Исаку Херцогу да његова земља „неће немо посматрати провокације и претње по статус и духовност џамије Ал-Акса“ у Јерусалиму. Фото: Танјуг/Bay Ismoyo/Pool Photo via AP Ердоган је телефоном разговарао с Херцогом о >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << последњим упадима израелских снага у комплекс џамије Ал-Акса, као и о нападима на вернике у светим местима, саопштила је Дирекција за комуникације при Канцеларији турског председника, пренела је Анадолија.
Ердоган је додао да се не сме дозволити ескалација тензија које се шире на Појас Газе и Либан.
Истичући да је неопходно спречити да ти инциденти, који се понављају сваког месеца рамазана, постану судбина региона, Ердоган је изразио спремност своје земље да помогне да се дође до сржи проблема и да се предузму кораци ка успостављању праведног и трајног мира.
Kina nastavlja manevre u blizini Tajvana s povećanim brojem ratnih aviona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ердоган разговарао са Херцогом: Нећемо немо посматрати провокације у Ал-Акси се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.