Руска ПВО оборила изнад Крима ракету лансирану из Украјине

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 12:10

Руска ПВО оборила изнад Крима ракету лансирану из Украјине

Ракета лансирана из Украјине оборена је изнад Феодосије на источној обали Крима, изјавио је данас лидер Крима Сергеј Аксјонов. Фото: WikimediaCommons/Vitaly V. Kuzmin Саветник Аксјонова за информациону политику Олег Крјучков претходно је саопштио да су, према прелиминарним информацијама, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << данас деловали системи ПВО у области Феодосије на обали Крима.
Фрагменти оборене ракете пали су у насеље на Криму, а нису изазвали повреде или штету, рекао је Крјучков.
Украјина је последњих седмица неколико пута покушала да нападне кримску инфраструктуру дроновима, подсећа ТАСС.
Фрагменти украјинског дрона су 21. марта повредили једну особу и оштетили неколико зграда.
Украјинске беспилотне летелице су 22. марта покушале да уђу у залив Севастопоља, али је Црноморска флота одбила напад, док је 29. марта у близини Симферопоља оборен дрон, који се срушио у пољу, при чему није било повређених или штете.
SAD: Nuklearna podmornica pridružila se Petoj floti na Bliskom istoku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руска ПВО оборила изнад Крима ракету лансирану из Украјине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.