Нови сукоб Мајка Џејмса и Саше Обрадовића (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 10:21

Нови сукоб Мајка Џејмса и Саше Обрадовића (ВИДЕО)

Српски стручњак на клупи Монака, Саша Обрадовић, константно води „муку мучи“ са темпераментом најбољег играча Мајка Џејмса. Фото: Wikimedia Commons/Basketinside il basket a 360° Њих двојица су често улазили у вербалне окршај на паркету, а исто је било и у мечу против Партизана у петак увече. Црно-бели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су тријумфовали резултатом 88:84 и пласирали се у Топ 8 фазу, а кључна разлика створена је средином треће деонице када је резултат гласио 53:38.
У тим моментима дошло је до сукоба Џејмса и Обрадовића, што се могло видети и у преносу.
Обрадовић је Џејмса послао на клупу, а Американац му је нешто жустро одбрусио, што није промакло оку камере.
Olay ikili Mike James ve Sasa Obradovic
pic.twitter.com/WDal8LlZXA
— Euroleague Time (@euroleague_time) April 7, 2023

Баш тада, Монако је направио серију 11:0 и потпуно се вратио у меч, касније и повео, али је Партизан ипак преломио меч захваљујући два кључна детаља у последњем минуту.
Најпре због ужасно изгубљене лопте Мајка Џејмса на 35 секунди пре краја при вођству Партизана 81:80, а онда и тројке Кевина Пантера већ у следећем нападу за 84:80.
Саша Обрадовић: Некад смо ту, а некад нисмо

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови сукоб Мајка Џејмса и Саше Обрадовића (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.