Брнабић: Најважнији су ми лични разговори са грађанима о њиховим проблемима

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 18:33

Брнабић: Најважнији су ми лични разговори са грађанима о њиховим проблемима

 Повереница Српске напредне странке за град Београд Ана Брнабић примила је данас грађане у просторијама општинског одбора СНС на Врачару, са којима је разговарала о њиховим проблемима и начинима на који они могу да се реше. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Брнабић је навела за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг да јој је од највећег значаја лични разговор са грађанима који живе на општини Врачар, како би чула шта су њихови проблеми и како могу да буду решени.
„Након Сурчина и Вождовца, на Врачару смо и план ми је да обиђем свих 17 општинских одбора СНС у Београду, да на свих 17 општина разговарамо са грађанима“, рекла је она.
Навела да ће након разговора са грађанима присуствовати седници општинског одбора, на којој ће бити речи о активностима које се спроводе на Врачару и о плановима за наредни период.
Додала је да на основу досадашњих разговора са грађанима у различитим општинама може да се каже да их највише муче комунална питања, али да се њихови проблеми разликују у зависности од тога где живе.
„Комунална питања су нешто што највише мучи наше суграђане, канализација, легализација проблеми у катастру“, рекла је Брнабић.
Šapić: Cena dnevne karta biće 200 dinara, umesto kontrolora – Beli

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Брнабић: Најважнији су ми лични разговори са грађанима о њиховим проблемима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.