Танасковић: Од сутра ратари могу да се пријаве за субвенције по хектару

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 15:36

Танасковић: Од сутра ратари могу да се пријаве за субвенције по хектару

Министарка пољопривреде Јелена Танасковић најавила је да ће од сутра ратари моћи да се пријављују за давања по хектару, која износе 9.000 динара. Фото: Танјуг/ САВА РАДОВАНОВИЋ Министарка је, одговарајући на питања новинара у Привредној комори Србије, рекла да ће влада на данашњој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << седници усвојити уредбу о расподели средстава по хектару, која ће исносити 6.000 динара, плус 3.000 динара регреса за гориво.
Навела је да ће јавни позив бити отворен до 31. маја и да ће пољопривредни произвођачи како се буду пријављивали на еАграр, ако имају комплетну документацију, одмах добијати новац.
„Већ сутра ћемо имати јавни позив на који ће пољопрривредници моћи да се јављају и биће отворен до 31. маја, како би сви имали довољно времена да без панике и журбе остваре своје право“, рекла је Танасковићева.
Svetska banka: U Evropi i Centralnoj Aziji se očekuje ekonomski rast od 1,4 %

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Танасковић: Од сутра ратари могу да се пријаве за субвенције по хектару се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.