Ђоковић јури нову титулу, сутра жреб за тениски мастерс у Монте Карлу

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 14:50

Ђоковић јури нову титулу, сутра жреб за тениски мастерс у Монте Карлу

Жреб за предстојећи мастерс у Монте Карлу биће одржан сутра у 17 сати, саопштили су организатори. Фото: Танјуг/AP Photo/Dita Alangkara Титулу брани Грк Стефанос Циципас, који је прошле године у финалу победио Шпанца Алехандра Давидовича Фокину 6:3, 7:6 (7:3).
На мастерсу у Монте Карлу ће наступити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић, који је трофеј освајао 2013. и 2015. године. На турниру ће, између осталих, играти и Данил Медведев, Каспер Руд, Андреј Рубљов, Холгер Руне, Јаник Синер, Тејлор Фриц, Миомир Кецмановић и Ласло Ђере.
Турнир ће бити одржан од деветог до 16. априла, а игра се за наградни фонд од 5.779.335 евра. Мастерс у Монте Карлу ће због повреда пропустити Шпанци Карлос Алкараз и Рафаел Надал, као и Канађанин Феликс Оже-Алијасим.
Srbija napredovala do 25. mesta na rang listi FIFA, Argentina prva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић јури нову титулу, сутра жреб за тениски мастерс у Монте Карлу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.