Инфантино осудио инциденте навијача на утакмици између Фејенорда и Ајакса

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 14:41

Инфантино осудио инциденте навијача на утакмици између Фејенорда и Ајакса

Председник Међународне фудбалске федерације (Фифа) Ђани Инфантино осудио је данас инциденте навијача на мечу полуфинала Купа Холандије између Фејенорда и Ајакса. Фото: Танјуг/AP Photo/Armando Franca Утакмица између Фејенорда и Ајакса прекинута је синоћ у 63. минуту на пола сата, пошто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су навијачи клуба из Ротердама упаљачем погодили у главу фудбалера гостију Дејвија Класена.
„Оваквим догађајима апсолутно нема места у фудбалу, било на терену или ван њега“, написао је Инфантино на свом Инстаграм налогу. „Догађаји попут оног са Класеном током полуфинала Купа Холандије немају места у нашем спорту и у нашем друштву. Током фудбалске утакмице сви играчи морају да буду сигурни да могу безбедно да одиграју меч. Позивам надлежне да осигурају да се сви мечеви безбедно одиграју“, додао је Инфантино.
Класен, који је постигао други гол за свој тим, покушао је да настави утакмицу, али је неколико минута касније напустио терен.
Ајакс је на крају победио 2:1 и пласирао се у финале Купа Холандије где ће 30. априла играти против ПСВ-а.
Jaja Ture: Biću iznenađen ako se Mesi vrati u Barselonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Инфантино осудио инциденте навијача на утакмици између Фејенорда и Ајакса се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.