Батак пред ТСЦ: Играју можда и најлепши фудбал у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 12:21

Батак пред ТСЦ: Играју можда и најлепши фудбал у Србији

Тренер Војводине Радослав Батак очекује тешку утакмицу, али верује у свој тим у дербију против ТСЦ-а. Фото: ФК Војводина Фудбалери „старе даме“ у петак гостују у Бачкој Тополи, а ово је уједно и директан дуел у борби за Европу. „Ова утакмица ће бити прави војвођански дерби. Идемо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у госте екипи која у финишу сезоне игра најбољи и најлепши фудбал. Имаћемо леп амбијент, имаћемо и подршку наших навијача, који после последње победе имају разлога за оптимизам. Наша екипа је спремна, жељно ишчекујемо ту утакмицу да покажемо шта знамо и колико можемо. ТСЦ је довео неколико појачања и такмичарски су још јачи него претходне сезоне. Међутим, ми идемо као и до сада, од меча до меча, да наставимо низ и рекао сам играчима пре овог меча да још увек нисмо ништа урадили, да нисмо везали две победе. Морамо да наставимо да растемо од утакмице до утакмице“, рекао је Батак.
Након повреде, у тим се враћа Урош Витас, док су ван строја и даље Марко Бјековић и Урош Кабић. „Витас је одрадио први тренинг, негде око 90% интензитета и то је добра вест, јер је он јако битан играч за нашу одбрану. Бјековић још увек није успео да се опорави, као ни Кабић који сигурно неће још недељу дана бити са екипом. Сви остали су спремни“, истакао је Батак.
Утакмица ТСЦ – Војводина на програму је у петак у 17 часова уз директан пренос на каналу Арена премиум 2.
Младост и Колубара поделили бодове – на „Карађорђу“ без голова

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Батак пред ТСЦ: Играју можда и најлепши фудбал у Србији се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.