Педро мора да плати Роми милион евра ако продужи уговор са Лациом

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 11:28

Педро мора да плати Роми милион евра ако продужи уговор са Лациом

Фудбалер Лација Шпанац Педро мораће да плати Роми обештећење од око милион евра ако продужи уговор са „небескоплавима“, преноси италијански „Ил Месађеро“. Фото: Танјуг/Claudio Grassi/LaPresse via AP Педро (35) је 2021. стигао у Лацио из Роме, а са „вучицом“ је потписао уговор до 30. јуна ове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << године. Бивши шпански репрезентативац је по доласку у Лацио морао да пристане на клаузулу у уговору по којој ће морати да свом бившем клубу исплати обештећење од милион евра ако продужи уговор са „небескоплавима“.
Италијански медији истиче да ова клаузула постоји само за фудбалере, који директно пређу из Роме у Лацио. Педро је први играч после 1985. године, који је прешао директно из Роме у Лацио, после голмана Астутиља Маљолија.
Шпанац је два дана пошто је потписао уговор дебитовао голом за Лацио, а месец дана касније се уписао у стрелце на мечу са Ромом. Он је трећи фудбалер у историји који је постизао голове за оба клуба у римском дербију. Педро је пре Роме играо за Челси и Барселону. Он је за селекцију Шпаније од 2010. до 2017. године одиграо 65 мечева и постигао је 17 голова.
За Лацио је ове сезоне наступио на 36 утакмица и седам пута се уписао у листу стрелаца.
Kup Azije biće odigran naredne godine na šest stadiona u Kataru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Педро мора да плати Роми милион евра ако продужи уговор са Лациом се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.