Лампард пред повратком на клупу Челсија

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 08:37

Лампард пред повратком на клупу Челсија

Управа Челсија још није ни близу одлуке ко ће бити наследник Грема Потера на клупи „плаваца“. Фото: Танјуг/AP Photo/Dave Thompson Острвски медији преносе да су главни кандидати Јулијан Нагелсман, бивши тренер Бајерна, те бивши селектор Шпаније, Луис Енрике.
Међутим, у овој фази сезоне, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јако је тешко довести неко велико име, с обзором да се ради о последњих два месеца у сезони.
Ипак, медији у Лондону преносе да би Челси покушао са прелазним решењем, а то је да врати бившег капитена и некадашњег тренера Френка Лампарда као вршиоца дужности менаџера до краја сезоне. Лампард је добио отказ на кормилу „плаваца“ у јануару 2021. године после 18 месеци рада.
Челси жели да има новог менаџера до наредне среде и окршаја са Реал Мадридом у четвртфиналу Лиге шампиона.
Не буду ли ту Нагелсман или Енрике, клуб би могао да замоли Лампарда да привремено преузме кормило.
„Тајмс“ преноси да је он отворен за ту опцију, а примећен је и на трибинама у уторак на утакмици са Ливерпулом која је завршена без голова.
Лампард је тренутно без посла пошто је у јануару отпуштен са места менаџера у Евертону.
Fudbaleri Reala ponizili Barselonu, tri gola Benzeme

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лампард пред повратком на клупу Челсија се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.