Младост и Колубара поделили бодове – на „Карађорђу“ без голова

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 20:47

Младост и Колубара поделили бодове – на „Карађорђу“ без голова

Новосадска Младост ГАТ и лазаревачка Колубара поделили су бодове у 29. колу Супер лиге Србије одигравши 0:0 на стадиону „Карађорђе“. Фото: Градске инфо У утакмици високог улога за обе екипе виђено је прво полувреме са само једним ударцем на гол, који су упутили гости, док је друго >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << полувреме обележено иницијативом домаћих.
Ипак, изабраници Ненада Лалатовића нису успели да постигну гол, те је Младост на „свом“ терену освојила само бод.
Екипа са Новог насеља још увек је последње пласирана, бод иза Радника из Сурдулице, а три бода иза Младости из Лучана.
Колубара је, са друге стране, још увек у трци за плејоф, јер се налази на деветој позицији са истим бројем бодова као осмопласирани Раднички из Крагујевца.
Екипу Младости у регуларном делу очекује дуел са истоименим тимом из Лучана, и то у гостима, а затим следи плејаут у ком ће „Гатовци“ покушати да изборе опстанак.
Vojvodina „razbila“ Topličanin na Slanoj bari, već sutra protiv Vardara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Младост и Колубара поделили бодове – на „Карађорђу“ без голова се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.