Рикардо Гомеш донео Партизану минималну победу против Вождовца

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 19:12

Рикардо Гомеш донео Партизану минималну победу против Вождовца

Фудбалери Партизана победили су данас на свом терену екипу Вождовца резултатом 1:0 (1:0) у мечу 29. кола Суперлиге Србије. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Једини гол на утакмици постигао је Рикардо Гомеш у петом минуту. Ово је прва победа Партизана на стадиону у Хумској у свим такмичењима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у 2023. години. „Црно-бели“ су уписали прву победу на домаћем терену још од 13. новембра 2022. године када су на свом терену савладали Нови Пазар 1:0.
Фудбалери „црно-белих“ су на овом мечу могли да стигну до убедљивије победе, али су играчи Партизана пропустили велики број шанси, односно на голу Вождовца је бриљирао Андрија Катић.
Партизан се тренутно налази на трећем месту на табели са 57 бодова, док је Вождовац седми са 39.
„Црно-бели“ ће у наредном колу гостовати Чукаричком, док ће Вождовац на свом терену играти са екипом ТСЦ.
Đoković na listu turnira uvrstio i masters u Madridu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рикардо Гомеш донео Партизану минималну победу против Вождовца се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.